..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δυσαρέσκειες .... και αλήθειες !!!

Δυσαρεστήθηκαν ορισμένοι αναγνώστες μας από πρόσφατη δημοσίευσή μας. Θεώρησαν πολύ σκληρή την κριτική μας. Η Trelameni Gata δεν μεταφέρει λόγια του καφενείου ούτε διασπείρει κιτρινισμούς.  Οτιδήποτε αφορά δραστηριότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το επιβεβαιώνουμε πρώτα από το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου αναρτώνται δημόσια και υποχρεωτικά όλες οι αποφάσεις των Δήμων και των επιτροπών τους. Αν κάτι βρίσκεται εκεί κανένας δεν μπορεί να το διαψεύσει. Ο νοών νοείτω !!!
Αφού η Trelameni gata είναι ένα πολύ νέο blog, μόλις λίγων ημερών, και κατάφερε να έχει έναν σημαντικό αριθμό προβολών που αυξάνει καθημερινά σημαίνει ότι έχει κινήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.
Η συντακτική ομάδα σκέφτηκε λοιπόν, μια που η Trelameni Gata είναι ακόμα πολύ νέα στο χώρο, να αποσύρει προσωρινά την ανάρτηση που ενόχλησε τόσο πολύ για να δείξει ότι η επίθεση δεν ήταν προσωπική, όπως θεωρήθηκε. Οι προσωπικές επιθέσεις δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της δικής μας ομάδας. Κάνουμε κριτική στην εξουσία αλλά και σε όλους που θέλουν να λέγονται δημόσια πρόσωπα, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε εξουσία περιορίζεται ή αποθρασύνεται κυρίως από τον τρόπο που ασκείται η αντιπολίτευσή της. Είπαμε, πολιτικολογούμε σοβαρά !!!
Την Trelameni Gata δεν την πιάνει κανείς από την ουρά. Είναι αδέσμευτη, χωρίς υποχρεώσεις σε κανέναν και βγάζει τα νυχάκια της σε ότι την ενοχλεί.
Παρακολουθεί όμως με μεγάλη προσοχή τα τεκταινόμενα και ξέρει να επικροτεί τις καλές προσπάθειες και τη σοβαρή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από όπου κι αν προέρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου