..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Το θέμα της λαίκής αγοράς της Ερέτριας στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας


          23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το επίμαχο θέμα της λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια θα θέσει ο δήμος Ερέτριας στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς, Βασίλειος Πετράκης και Κωνσταντίνος Γαρέφαλος θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου, τον  Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό προκειμένου να ζητήσουν τροποποίηση του νόμου που ορίζει ότι η λαϊκή αγορά δεν μπορεί να διεξάγεται Κυριακή. Οι αντιδήμαρχοι αναμένεται να τονίσουν την ανάγκη να υπάρξει εξαίρεση από το νόμο για το δήμο Ερέτριας, δεδομένου ότι είναι τουριστική περιοχή.
Η εν λόγω συνάντηση γίνεται έπειτα από πρωτοβουλία του δήμαρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, ο οποίος έχει δεσμευτεί στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα κάνει ότι είναι νομίμως δυνατό για να δημιουργηθεί Κυριακάτικη αγορά στην Ερέτρια, σύμφωνα πάντα και με την επιθυμία του εμπορικού συλλόγου.
Τους αντιδημάρχους θα συνοδεύσουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας κ. Αθανάσιος Τσολάκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερέτριας κ. Αναστάσιος Βαλκάνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών  Χαλκίδας κ. Σταύρος Κοντάρας και ο πρόεδρος του Σωματείου Πωλητών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών κ. Άγγελος Μπαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου