..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τι είπε ο δήμαρχος Α. Ψαρός στη συνέντευξη τύπου στη Χαλκίδα

Κατά κοινή ομολογία μόνο τα κλάματα δεν έβαλε ο δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας Ανέστης Ψαρός στη "συνέντευξη τύπου" που "παρεχώρησε" όπως λέγανε παλιά στα ΜΜΕ της Χαλκίδας. 
Είπε πόσο καθυστερούν τα έργα του δήμου του, είπε ότι μάλλον η ΒΙΠΕ δεν θα γίνει αφού φταίει η Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη και μια ομάδα παραθεριστών με σπίτια στο Σαρακήνικο που "έχουν τα μέσα", είπε ότι η επένδυση στο Κυμάσι μάλλον δεν θα γίνει αφού ο επενδυτής έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, είπε ότι κανένας πολιτικός δεν ασχολείται με τις αναπτυξιακές επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην περιοχή του γιατί φοβούνται το πολιτικό κόστος, είπε ότι βρήκε τον δήμο Κηρέως με έργα και προτάσεις 30-40 ετών, είπε... είπε...
Στο τέλος είπε ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά πρέπει να "καλογερέψει" εννοώντας προφανώς ότι πρέπει να είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο έργο του. 

Δεν καταλάβαμε πάντως όλα αυτά γιατί έπρεπε να τα πει στην Χαλκίδα και τι νόημα είχε αυτή η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου αφού επί της ουσίας δεν είπε απολύτως τίποτα.
Ποιός υποβαθμίζει πρώτος τον τόπο του όταν ο δήμαρχος πάει για συνέντευξη τύπου αλλού;


Οσο για το τελευταίο που είπε ο δήμαρχος περί "καλογερικής" δεν διαφωνούμε ! Ας το ακούσουν κάποιοι δήμαρχοι που έχουν κάνει τρελλό πάρτυ με τις απευθείας αναθέσεις (και όχι μόνο) σε όποιον βρουν μπροστά τους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου