..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Sofia's comments "περί παστιτσίου"

Γράφει το Sofiascomments.blogspot.com

Πάντα τόλεγα ότι αυτή η Ελεύθερη Ώρα, νομίζω λένε την εφημερίδα, δεν θα μας έβγαινε σε καλό!
Κάθε πρωί, νάσου και ένα πρωτοσέλιδο λες και ξεπηδά από τα  ντουλάπια της συνομωσίας και της παραφροσύνης, και σχεδόν πάντα σαν το κερασάκι στην τούρτα, ρίχνανε και έναν Άγιο Παίσιο και άλλους πολλούς βέβαια, που χαρτί από το London school of Economics δεν έχουν αλλά γνώση και άποψη για όλα καταθέτουν.
Τι ανάτριχο βέβαια είναι ότι όλοι τούτοι είναι στην παρέα του Αγίου Πέτρου εδώ και καιρό και το τι πλάκα θα κάνουνε κει πάνω με τα χάλια των τούτων εδώ κάτω δε λέγεται!

Γεια σου ρε Παίσιε, έχεις γίνει και μεγάλη φίρμα!
Θα του λέει ο ένας,

Παίσιε, η CIA διαβάζει τα γραμμένα σου να δει πότε θάρθει ο Αρμαγεδών μην μπουκάρουν τσάμπα στο Ιράν..." θα το πειράζει ο άλλος..

Πράγματι, ποιος να τόλεγε, ότι για τους διαφόρους γέροντες που διαβάζουν οι θεούσοι και οι θεούσες, θα γινόταν τόσος ταλιμπανισμός και θα προξενούσε και το ενδιαφέρον διαφόρων να τον λένε Παστίστιο, Παρίσιο και δεν ξέρω γω τι άλλο..

Το περίεργο είναι ότι τον συλλάβανε τον πατριώτη, μιας και τα Ψαχνά είναι εδώ πιο πάνω, πράγματι..μεγάλο το έγκλημα του, δεν λέω, εξαγριώνει και τους όψιμους πιστούς που ζηλεύουν το μένος των Ισλαμιστών!
'Τι λες ρε που δεν θα φωνάξουμε που δεν θα το λιώσουμε το γομάρι!' Φωνάζουν και σταυροκοπιούντε στο όνομα του Παίσιου που από όσα έχει γράψει δεν πάει πίσω από τον Νοστράδαμο και άλλες τέτοιου διαμετρήματος προσωπικότητες..
Απορία άλυτη,,,Αυτός ο Πατροκοσμάς, ποιος είναι? Νέο αστέρι η παλιό?

Ρητορικό το έρώτημα αδελφοί μου αλλά εμείς στο σχολείο, κείνα τα χρόνια , τον μαθαίναμε Κοσμά Αιτωλό, εξ Ανατολίας...Όμως το Πατροκοσμάς είναι το μόνο που ακούγεται.Αφού πήγα και στο γκούκλη να το επιβεβαιώσω ότι λέμε τον ίδιο και τον αυτόν!

Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά...Σίγουρα δεν είναι ωραίο πράγμα να κοροιδεύεις τα θεία και την πίστη του άλλου, αλλά ποιός τους έκανε φίλους στην σελίδα που τους ενοχλεί?
Έχουν όλοι φέισμπουκ ?

Η πίστη και οι απόψεις του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά και δεν μπορεί κανείς να κοροϊδεύει.
Αλλά άξιζε όλος αυτός ο ντόρος που έγινε μ' αυτό το θέμα; Καλά αναρωτιέται το blog !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου