..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης !

Την έντονη αντίδρασή τους στα μέτρα της κυβέρνησης που ετοιμάζεται να τους βάλει στην περίφημη εργασιακή εφεδρεία διατράνωσαν οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης στα διόδια των Αφιδνών μαζί με το Εργατικό Κέντρο. Η εταιρεία που θα έπρεπε να αποτελεί καύχημα και κόσμημα της χώρα μας αργοσβήνει από την αδιαφορία και την αδράνεια του υδροκέφαλου βούβαλου που λέγεται ελληνικό δημόσιο.
Για όσους δεν γνωρίζουν λέμε ότι η εταιρεία αυτή ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και θα έπρεπε να αναλαμβάνει όλες τις προμήθειες για τις στολές των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, τις φόρμες εργασίας όλων των υπαλλήλων κ.α. και μάλιστα με μεγάλο οικονομικό ώφελος για το κράτος. Γι' αυτό το λόγο δημιουργήθηκε.
Αντ' αυτού αργοπεθαίνει και οι στολές ράβονται στο εξωτερικό ή σε ιδιώτες. Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τώρα το φάσμα της ανεργίας αφού θεωρούνται ότι πλεονάζουν στο ελληνικό δημόσιο. Το χειρότερο είναι ότι εξ υπαιτιότητας του ελληνικού δημοσίου οι άνθρωποι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά.
Η λέξη ντροπή δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος αυτών των ανθρώπων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου