..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ενώ η σύζυγος του κ. Θόδωρου Πάγκαλου παίρνει επίδομα τρίτεκνης μητέρας από τον ΟΓΑ, σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου οι γονείς κάνουν λαχειοφόρο αγορά για να βγάλουν τις φωτοτυπίες των παιδιών τους !!!

Απίστευτο και όμως αληθινό ! Η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης όχι μόνο δικαιούται επίδομα τρίτεκνης μητέρας από τον ΟΓΑ αλλά το εισπράττει κιόλας κανονικά. Για το 2010 η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού και σύζυγος του αντιπροέδρου Θόδωρου Πάγκαλου (ναι αυτού που έλεγε "μαζί τα φάγαμε" εισέπραξε από τον ΟΓΑ το ποσόν των 2.145 ευρώ σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μπορεί βέβαια με το γράμμα του νόμου να το δικαιούται αλλά το ζήτημα είναι αν αυτό το δικαίωμά της είναι εκτός από νόμιμο και ΗΘΙΚΟ  δεδομένης της κρίσης που διέρχεται η χώρα.
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν με την κυρία Αντιπροέδρου στην Αθήνα, στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Σύλλογος Γονέων ενός δημοτικού σχολείου ανταποκρινόμενος στην έκκληση του διευθυντή του σχολείου να συμβάλλει για τις χιλιάδες φωτοτυπίες που χρειάζονται τα παιδιά λόγω της γνωστής έλλειψης των βιβλίων τους έβαλε στη λαχειοφόρο αγορά ένα γουρούνι που πρόσφερε ένας κρεοπώλης πατέρας 2 παιδιών του σχολείου. Τι να κάνουν οι άνθρωποι;

Εμένα που είμαι μια πονηρή γάτα γιατί μου κάνει κάπως περίεργο να παίρνει επίδομα από τον ΟΓΑ η κυρία αντιπροέδρου; Πότε ήταν αγρότισσα;
Οσο για τους γονείς στο Ηράκλειο μπράβο τους ! Σιγά μην αφήσουν τα παιδιά τους αστοιχείωτα επειδή ο κρατικός "βούβαλος εν υπνώσει" κοιμότανε και δεν ετοίμασε εγκαίρως τις αποφάσεις !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου