..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ενάντια στα "χαράτσια" και ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου. Κινητοποιείται και ο Σύνδεσμος Επαγγελματοβιοτεχνών

Επιτροπή αγώνα κατά των κυβερνητικών μέτρων συστήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου από φορολογούμενους πολίτες της Καρύστου σε συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ.
Αποφασίστηκε ομόφωνα να μη γίνει πληρωμή της έκτακτης εισφοράς και σήμερα Παρασκευή να παραδοθούν ομαδικά τα ειδοποιητήρια και τα "χαρατσόχαρτα" στη ΔΟΥ Καρύστου. Σε ανάλογες κινήσεις θα προχωρήσει και ο Σύνδεσμος Επαγγελματοβιοτεχνών της πόλης.

Η Δήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου έχει ως εξής :
"Εμείς οι επαγγελματίες και βιοτέχνες της Καρύστου που υπογράφουμε αυτή τη δήλωση σας επιστρέφουμε την ειδοποίηση της έκτακτης εισφοράς και δηλώνουμε ότι - Δεν έχουμε - δεν θέλουμε -  αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια που λάβαμε διότι λόγω της κρίσης χρωστάμε στο ΤΕΒΕ, χρωστάμε τα ενοίκια των επαγγελματικών μας χώρων, πολλοί είμαστε στο παρά πέντε να βάλουμε λουκέτο, άλλοι κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας και δεν μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς μας.
Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το χρέος και επιτέλους πρέπει κάποτε σ΄αυτή τη χώρα να πληρώσουν αυτοί που έχουν, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι πολιτικοί που τους υπηρετούν"

Ετσι είναι !!! Να πληρώσουν κάποτε αυτοί που έχουν. Είναι δυνατόν να χαρατσώνονται οι μικροί επαγγελματίες, οι βιοτέχνες, οι υπάλληλοι και να μην αγγίζονται ΠΟΤΕ οι έχοντες και κατέχοντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου