..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Καταδικάζεται στην ανυπαρξία η Κάρυστος

Τρώγονται οι πρώην με τους νυν στο Δήμο Καρύστου. Από τη μία σε κόντρα ο πρώην Δήμαρχος Ζάχος Λέκας με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Νόβα για την κακή λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κι από την άλλη ο πρώην Δήμαρχος Καρύστου Γιώργος Τσολάκης με τον νυν Δήμαρχο Νίκο Μανώλη σε σκληρή αντιπαράθεση για τα παλιά και τα καινούργια.
Εντωμεταξύ ο καιρός φεύγει σαν νερό και τίποτα δεν γίνεται. Δεν είναι μόνο το χρήμα που λείπει, είναι κυρίως η απουσία ιδεών και προγράμματος που καταδικάζει την Κάρυστο και όλη την περιοχή σε πλήρη απονέκρωση.

Οι δημότες, όπως μας λένε, περιμένουν σοβαρές προτάσεις με θέσεις και απόψεις για την περιοχή. Τα προβλήματα πολλά και μεγάλα και ο χρόνος λίγος. Εμείς από πλευράς δημοτικής αρχής ακούμε και βλέπουμε μόνο γκρίνια.
Εάν δεν κατατεθεί άμεσα σοβαρή πρόταση για την ανάπτυξη της περιοχής τα ιχθυοτροφεία, οι ανεμογεννήτριες, τα απορίμματα, η έλλειψη αποχέτευσης και πολλά άλλα θα συνεχίσουν να υποβαθμίζουν μια από τις ωραιότερες περιοχές στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου