..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΤ : Τοπίο στην ....ομίχλη

Σε φάση ιστορικών αλλαγών στην παρουσίαση και τη δομή της μπαίνει η δημόσια τηλεόραση, με βασικότερη το κλείσιμο της ΕΤ1 που σύντομα θα είναι παρελθόν ! Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΤ1 προέκυψε από κυβερνητική επιτροπή, με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού και κορυφαίων υπουργών. Το τέλος της ΕΤ1 κρίθηκε απαραίτητο λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκεντρώνει που δεν ξεπερνούν το 2% και της ανάγκης αξιοποίησης του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνουμε όλοι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το τέλος αυτό φέρνει στα ταμεία της ΕΤ1 περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ που στην φάση που διέρχεται η χώρα είναι απόλυτη ανάγκη να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.
Στο εξής η δημόσια τηλεόραση θα έχει μόνο δύο κανάλια τη ΝΕΤ και την ΕΤ3 που θα ενισχυθεί και θα πάρει το 60% του προγράμματος της ΕΤ1 με έμφαση στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.Οι αλλαγές τοποθετούνται περίπου στο τέλος Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε διατηρείται ο ίδιος κορμός προγράμματος, συνεχίζοντας τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές εσωτερικής παραγωγής, όπως την "Πρωϊνή ενημέρωση" με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη, το "Συμβαίνει τώρα" με τη Μαρία Σαράφογλου, το "Μένουμε Ελλάδα" με τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, το "Εχει γούστο" με τη Μπήλιω Τσουκαλά, που αρχίζει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και την εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα "Στα άκρα" που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.


Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων για την κρατική τηλεόραση που σίγουρα πρέπει να αξιοποιήσει το δυναμικό της και να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις διατηρώντας πάντα το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου