..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μίμης Ανδρουλάκης : Δεν υπάρχει νομιμοποίηση της κυβέρνησης για τα μέτρα

Ο Μίμης Ανδρουλάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ και το άλλοτε τρομερό παιδί της Αριστεράς, δήλωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμμιά δημοκρατική νομιμοποίηση να λαμβάνει τόσο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Στην ουσία δηλαδή ο Ανδρουλάκης αμφισβητεί ευθέως την συνέχιση αυτής της κυβέρνησης θέτοντας έτσι θέμα άμεσων εκλογών. Αλλο ένα στέλεχος σε κυβερνητικό επίπεδο μετά τους Σκανδαλίδη, Λοβέρδο και Καστανίδη θέτει ζήτημα εκλογών και πολλοί άλλοι το συζητούν σε επίπεδο κυβερνητικών οργάνων.
Αφού κάνει μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας ο Ανδρουλάκης προτείνει ως πλέον ενδεδειγμένη λύση την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας για ένα χρόνο μέχρι τη διένεργεια εθνικών εκλογών, με πρωθυπουργό μια προσωπικότητα ευρείας λαϊκής αποδοχής με ευρωπαϊκή αναγνωρισιμότητα που να "μην έχει πολλά πάρε - δώσε" με την διοίκηση. Η κυβέρνηση έχασε το timing να προσφύγει στις κάλπες χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα που απέκτησε με την Συμφωνία της 21ης Ιουλίου αφού δεν μπόρεσε να συσπειρώσει τον κόσμο με το σύνθημα "όλο και λιγώτερα - όλο και καλύτερα" που έπρεπε να πέσει στο τραπέζι εκείνη τη στιγμή.
Οι Ελληνες απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν θυσίες. Το θέμα είναι η κυβέρνησή τους να είναι πραγματικά μαζί τους και να το περνάει αυτό σαν ιδεολογία.

Περισσότερα και πολύ ενδιαφέροντα στο προσωπικό ιστολόγιο του Μίμη Ανδρουλάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου