..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εντονη διαμαρτυρία των ασφαλιστών κατά του δημάρχου Καρύστου

Οι ασφαλιστές του Δήμου Καρύστου έστειλαν προς τον δήμαρχο Νίκο Μανώλη την παρακάτω επιστολή 


"Κύριε Δήμαρχε,
Εμείς οι υπογράφοντες ασφαλιστές του Δήμου Καρύστου διαμαρτυρόμεθα εντονότατα διότι από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα της διαύγειας του Δήμου Καρύστου, πληροφορηθήκαμε ότι έχετε αναθέσει στην ασφαλιστική εταιρεία INERLIFE με ασφαλιστή τον υιό σας Αργύριο Μανώλη την ασφάλιση των οχημάτων του Δήμου. Παράλληλα έχουμε πληροφορηθεί ότι με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο πρόσωπο ασφαλίζατε τα οχήματα του πρώην δήμου Μαρμαρίου.
Συγκεκριμένα με την απόφαση δημάρχου αρ. 210/2011 με ημερομηνία 1/7/2011 που αναρτήθηκε στις 28/11/2011 αναθέσατε "στην ασφαλιστική εταιρεία ΙΝΤΕRLIFE με ασφαλιστή στην περιοχή της Καρύστου τον Ανάργυρο Μανώλη του Νικολάου" την ασφαλιστική κάλυψη 35 οχημάτων. Για την ασφάλιση των οχημάτων έχουν κοπεί τέσσερα εντάλματα πληρωμής συνολικού ποσού 7.873,76 ευρώ.
Η πράξη σας αυτή, κύριε Δήμαρχε εγείρει σοβαρό και ηθικό κοινωνικό ζήτημα για εμάς τους ασφαλιστές του Δήμου Καρύστου.
Σας ζητάμε να επανεξετάσετε τη στάση σας αυτή και να προχωρήσετε στην αξιολόγηση προσφορών μέσω της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που είναι και η αρμόδια.
ΚΑΡΥΣΤΟΣ 10/1/2012 
Οι υπογράφοντες  (ακολουθούν 8 υπογραφές)

Τι έκανε ο άνθρωπος; Εδωσε απευθείας ανάθεση στο γιό του τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων του δήμου Καρύστου; 
Επιτρέπεται αυτό; Είναι νόμιμο; Είναι ηθικό; Το έχει κάνει κανένας άλλος στην Εύβοια; Το Δημοτικό Συμβούλιο τι λέει; Η Οικονομική Επιτροπή τι κάνει; 
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου