..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση Ουρανίας Παπανδρέου στη Σοφία Μούτσου

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην Δήμαρχος Στυρέων κα Σοφία Μούτσου και στην οποία κάνει λόγο για πολιτική ανθρωποφαγία με αφορμή την αναφορά που κατέθεσα στη Βουλή και θέμα την καθυστέρηση του διαχειριστικού - οικονομικού ελέγχου του Δήμου Στυρέων.
Θα ήθελα απλά να πληροφορήσω την κα Μούτσου ότι δεν γνωρίζει από πολιτική ανθρωποφαγία και τι σημαίνει να θέλει πράγματι κάποιος να σε βλάψει και ότι μέσω της κατάθεσης αναφοράς δεν προκύπτει η παραμικρή αμφιβολία περί οικονομικής ορθότητας και νομιμότητας στον Δήμο αλλά η επιθυμία των πολιτών να έρθουν στο φως όλα τα τεκταινόμενα σε επίπεδο τοπικής αλλά και κεντρικής εξουσίας.
Σαφώς με την κα Μούτσου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και θέλω να καταστήσω σαφές ότι ένας άνθρωπος με τη δική της πορεία δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από τον όποιο διαχειριστικό έλεγχο. 
Εφτασε ένα αίτημα από τη δημοτική αρχή στο γραφείο μου και απόφάσισα αμέσως να καταθέσω αναφορά όπως έχω κάνει μέχρι στιγμής και οφείλω να κάνω με δεκάδες θέματα που αφορούν την Εύβοια και όχι μόνο"

Αμεση αντίδραση της Ουρανίας Παπανδρέου !  Και η εκτίμηση στο πρόσωπο της Σοφίας Μούτσου σαφής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου