..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Καλημερούδια !

Μμμ... πόσο όμορφα μυρίζει ο πρωϊνός καφές !!!
Κοιτάζω το φθινόπωρο που ήρθε και φοβάμαι ότι τρύπωσε κιόλας στις καρδιές των Ελλήνων που τόσο πολύ ταλαιπωρούνται από τα απίστευτα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα στην οικονομία και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σ' αυτή την καταιγίδα.
Οι Ελληνες έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε περήφανοι γι' αυτό που είμαστε.
Πρώτα πρώτα γιατί όταν οι πρόγονοι της Μέρκελ, του Ολι Ρεν και του κάθε γραβατωμένου κεντροευρωπαίου ήταν στα δέντρα και είχε θεοποιήσει τον κεραυνό και την αστραπή ο Ηράκλειτος έλεγε "τα πάντα ρει και ουδέν απόλυτται" βάζοντας τις βάσεις για τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.
Οταν οι πρόγονοι αυτών που σήμερα μας πατάνε στο λαιμό για να μας γονατίσουν έφτιαχναν μύθους για τερατόμορφα ξωτικά οι πρόγονοί μας έφτιαχναν τον Παρθενώνα, τον Ερμή του Πραξιτέλη, την Αφροδίτη της Μήλου, τον Ηνίοχο των Δελφών, την Νίκη της Σαμοθράκης, τον Ποσειδώνα του Αρτεμισίου.
Οταν οι πρόγονοι όλων αυτών που σήμερα μας χλευάζουν έσφαζαν σαν πρόβατα τους εχθρούς τους, οι δικοί μας πρόγονοι ήταν ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Ισοκράτης, ο Δημοσθένης και τόσοι άλλοι ογκόλιθοι της πνευματικότητας του κόσμου που δεν προλαβαίνουμε να τους μάθουμε ποτέ γιατί απλά είναι πάρα πολλοί.
Αυτοί οι σημερινοί γραβατοφόροι μίζεροι και στενόκαρδοι άνθρωποι της Ευρώπης έμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν επειδή υπήρξαν οι Ελληνες.
Για να νοιώσουν σπουδαίοι επιδεικνύουν τις δήθεν οικονομικές τους γνώσεις αλλά μέσα τους ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι αν δεν επισκεφθούν την Ελλάδα σαν επισκέπτες ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ !!!
Οι Ελληνες δίδαξαν και διδάσκουν τον κόσμο.
Μην το βάζετε κάτω !!!
Στόχος όλων αυτών των ευρωπαίων που μας έρχονται με το χαρτοφύλακα στο χέρι να μας δώσουν οδηγίες πώς να στραγγαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας είναι να μας γονατίσουν και να πάψουμε να αντιστεκόμαστε.
Εμείς θα κάνουμε δύο πράγματα. Πρώτα θα τους κεράσουμε ένα ποτήρι κρασί και μετά θα βάλουμε στο διαπασών το Ζορμπά του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη.
Οι ανέραστοι, μίζεροι και κολλημένοι ευρωπαίοι θα χορέψουν στο δικό μας ρυθμό και θα χτυπάνε παλαμάκια μέχρι να πονέσουν τα καλομαθημένα χεράκια τους !!!
Αυτή είναι όλη η λεβεντιά, η μαγκιά, η καλωσύνη, η ανθρωπιά, το φιλότιμο, η ψυχή, η ιστορία των Ελλήνων. Και αυτά καμμιά Μέρκελ δεν τα σβήνει !!!

Πατείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, απολαύστε τον και ψηλά το κεφάλι !!!

http://www.youtube.com/watch?v=LL4UYNZ22-A&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου