..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Φατούσης : Επικίνδυνος ο δρόμος Μετόχι-Κύμη

Την επικινδυνότητα του δρόμου Μετόχι-Κύμη επεσήμανε ο περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας Νίκος Φατούσης αντιναύαρχος ε.α. προς τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Λαμία στις 27 Οκτωβρίου.
Με τις συχνές κατολισθήσεις στην περιοχή κατά τα τελευταία χρόνια έχουν καταστραφεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και το οδόστρωμα σε πολλά σημεία.
Ο Νίκος Φατούσης ρώτησε γιατί ενώ υπήρχαν 100.000 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το 2009 για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στον επικίνδυνο αυτό δρόμο μέχρι σήμερα δεν έχει διατεθεί ούτε ένα ευρώ και μεταφέρονται ως πιστώσεις για το 2012. Τόνισε επίσης ότι στον δρόμο αυτό συμβαίνουν συχνά ατυχήματα και ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες με τις χιονοπτώσεις και τον παγετό και προσκόμισε φωτογραφικό υλικό.

Επιτέλους να ασχοληθεί κάποιος και με αυτό το θέμα. Ο δρόμος είναι "καρμανιόλα" και τα λεφτά  πάνε κι έρχονται σε προγράμματα δημοσίων επενδύσεων που ποτέ δεν υλοποιούνται !!!
Για να δούμε τι θα γίνει μετά την παρέμβαση Φατούση. Θα ιδρώσει κανενός το αυτί ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου