..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Μαγκιές" με πολυτελές κρατικό τζιπ !


Πολύ "μάγκας" τo παίζει αυτός ο Δήμαρχος της νότιας Εύβοιας που κυκλοφορεί ακόμα με το κρατικό πολυτελές τζιπ TOYOTA RAVE κυβισμού 2.000 cc και αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 8861 χρώματος ασημί και γράφει στα παλιά του παπούτσια την εγκύκλιο των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών για περιστολή των κρατικών δαπανών και άμεση απόσυρση όλων των κρατικών αυτοκινήτων άνω των 1400 cc.
Μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω "μάγκας" δήμαρχος το αυτοκίνητο αυτό το παρέλαβε από άλλον δήμο που συνενώθηκε με τον δικό του και έπρεπε να το είχε παραδώσει στον ΟΔΔΥ από 1/1/2011. Αντί όμως να κάνει το καθήκον του και να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες για την απόσυρση του αυτοκινήτου, εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί προκλητικά ακόμα και στις προσωπικές του  μετακινήσεις.
Καμμιά διαδικασία απόσυρσης δεν έχει ξεκινήσει. Το αυτοκίνητο ασφαλίστηκε κανονικά, έχουν ληφθεί αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής για διάθεση πιστώσεων για συντήρηση και ανταλλακτικά του οχήματος και ουδείς φαίνεται να έχει πάρει χαμπάρι τι παίζεται με αυτό το αμάξι που κυκλοφορεί στην ουσία ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!! Χιλιάδες ευρώ δαπανώνται παράνομα για να εμφανίζεται με πολυτελές αμάξι ο κύριος Δήμαρχος.
Το χειρότερο είναι ότι η αμόλυβδη βενζίνη του αυτοκινήτου αυτού "χρεώνεται" σε δύο άλλα αυτοκίνητα "αγροτικού τύπου" 4Χ4 του Δήμου που ενώ είναι πετρελαιοκίνητα τα εμφανίζουν βενζινοκίνητα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ολα αυτά με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που μπορεί να βρει κανείς εύκολα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!
Το αστείο είναι ότι ο εν λόγω "μάγκας" δήμαρχος εμφανίζεται και ως φλογερός υπερασπιστής της νομιμότητας και των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου.
Καβάλα στο αεράτο RAVE, περιουσία του ξένου Δήμου, λοιπόν ο μάγκας χρεώνει την αμόλυβδη στα  πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα......... και φούρνος να μην καπνίσει !
Ετσι πάει κατά διαόλου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!  


Η αντιπολίτευση πρέπει να ελέγχει. Απλά ας κοιτάξουν λίγο τις πινακίδες των δημαρχιακών αυτοκινήτων και τις αντίστοιχες αποφάσεις για να το βρουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου