..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οπου φύγει-φύγει οι πολιτικοί από τις παρελάσεις....

Τι ωραία που πέρασε η χτεσινή μέρα σε όλη τη χώρα !!!  Μούντζες, γιούχα, κάτι φρούτα ξέμπαρκα, ακυρωμένες παρελάσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί τον είπανε προδότη, τρομαγμένοι κυβερνητικοί βουλευτές όπου τόλμησαν βέβαια να εμφανιστούν, μαγκωμένοι δήμαρχοι, κάτι περιφερειάρχες να τους κλαις... και άλλα ευτράπελα είχε η 28η Οκτωβρίου 2011.
Από το γενικό σκηνικό δεν μπορούσε να λείπει βέβαια η Χαλκίδα μας, όπου το πλήθος γιουχάισε απίστευτα τον κ. Μπουραντά, τον αντιπεριφερειάρχη μας και επί αρκετά χρόνια νομάρχη της Εύβοιας, ο οποίος φανερά αμήχανος προσπάθησε να φανεί στο ύψος των περιστάσεων.

Φυσικά οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές Περλεπέ Κατερίνα και Κεδίκογλου Συμεών δεν τίμησαν με την παρουσία τους την παρέλαση αποφασίζοντας προφανώς ότι "δεν είναι καιροί για πρίγκηπες".
Η συνήθως ασφυκτικά γεμάτη εξέδρα των επισήμων θύμιζε ράφι μαγαζιού σε χώρα της πρώην σοβιετικής ένωσης. Αδεια και κρύα !!!

Η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε σημεία που πρέπει επιτέλους κάποιοι ν' ανησυχήσουν σοβαρά αντί να θριαμβολογούν για τον κατόρθωμά τους να "κουρέψουν" το χρέος μας. 
Να κλάψει κανείς ή να γελάσει με τα χάλια μας; Οσο βέβαια ο κόσμος υποφέρει κανείς δεν μπορεί να γελάει αμέριμνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου