..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τι φταίει ο κ. Κακάτσος;

Αδικη, κατά την άποψή μας, φραστική επίθεση δέχθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κακάτσος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Δήμος Καρύστου στις 16 Οκτωβρίου στο Γιοκάλειο Ιδρυμα με θέμα την σχεδιαζόμενη ΠΟΑΥ (Ιχθυοτροφείων) και τις Ανεμογεννήτριες, και τελικά δεν κατάφερε να πει την άποψή του με την οχλαγωγία που έγινε.
Επειδή ο περιφερειακός σύμβουλος ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι ευθύνεται για την χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής. Ο άνθρωπος ζει και εργάζεται στην Κάρυστο, είναι φυσικό λοιπόν να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της περιοχής του, συνεπώς καλώς βρισκόταν στη συγκέντρωση αυτή και καλώς έλαβε το λόγο.
Το να χρεώνεται όλα τα προβλήματα της Ελλάδας ο Κακάτσος, λίγων μηνών περιφερειακός σύμβουλος είναι μάλλον παράλογο. Ολοι οι άλλοι αθώοι και ο Κακάτσος το ¨μαύρο πρόβατο"; Εμάς μας ενοχλούν κάθε είδους αποκλεισμοί !!!
Μια σοφή παροιμία λέει : "άσπρη γάτα μαύρη γάτα φτάνει να πιάνει ποντίκια". Μη γυρίζουμε πίσω σε εποχές αλήστου μνήμης όπου κάποιοι κοινοτάρχες έλεγαν "δεν θέλω πράσινα λεφτά" και τα καφενεία των χωριών ήταν πράσινα και μπλε. Σήμερα που είναι όλα μαύρα και κοντεύουν να κλείσουν, μόνο μια λύση μένει : η συνεργασία όλων των φορέων.
Αυτό πρέπει να ισχύει στην πολιτική προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα ενός τόπου. Ο Γιώργος Κακάτσος σαν περιφερειακός σύμβουλος θα μπορούσε να βοηθήσει προς το κυβερνητικό επίπεδο για το σοβαρό θέμα των ιχθυοτροφείων. Του ζητήθηκε και δεν το έκανε; Του ζητήθηκε συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό; Αν του ζητήθηκε η βοήθειά του και δεν την έδωσε τότε "μαύρο στον μαυρογιαλούρο"... αν όχι ..... !!!

Εμείς ακόμα ρωτάμε αν ζητήθηκε από την βουλευτή κ. Περλεπέ να κλείσει ραντεβού με τον κουνιάδο της κ. Σηφουνάκη, αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και αρμόδιο για το θέμα; Γιατί εμείς μάθαμε ότι δεν ζητήθηκε από τον Δήμο Καρύστου τέτοια συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου