..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τι μπούφλα ήταν αυτή κύριε Θωμά !!!

Θανάσης Ζεμπίλης
Ομόφωνα η παράταξη της πλειοψηφίας στην ΠΕΔ, από όλους τους νομούς, πρότεινε τον Δήμαρχο Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη για την προεδρία του οργάνου.
Ολα έδειχναν ότι η Εύβοια θα είχε το προβάδισμα στην Λαμιοκεντρική Περιφέρεια με σίγουρη την εκλογή Ζεμπίλη. Ελα όμως που λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Εν προκειμένω ξενοδόχος είναι ο δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς που αντί να ψηφίσει τον Ζεμπίλη ψήφισε ......τον υποψήφιο της Φθιώτιδας κ. Τετριμίδα λέγοντας ότι "θα είναι πιο κοντά στη Λαμία και θα ασκεί καλύτερα τα καθήκοντά του".
Τις προηγούμενες από την ψηφοφορία μέρες είχε αρνηθεί πεισματικά να μιλήσει με τον Θανάση Ζεμπίλη προφασιζόμενος διάφορες απασχολήσεις. Φυσικά με αυτή την.... υπόγεια διαδρομή εξασφάλισε για τον εαυτό του τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΕΔ.
Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου δηλαδή. Ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου δεν ψήφισε τον Δήμαρχο Χαλκίδας για Πρόεδρο της ΠΕΔ αλλά ψήφισε έναν άλλο άγνωστο δήμαρχο από την Φθιώτιδα με το αιτιολογικό ότι του Ζεμπίλη του έπεφτε μακρυά η Λαμία !!!
Οι άλλοι δηλαδή δήμαρχοι από Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Φωκίδα και Εύβοια που στήριξαν τον Ζεμπίλη "πληρωμένοι" ή ηλίθιοι ήταν;
Ετσι καταδικάζεται η Εύβοια σε υποβάθμιση και μην ψάχνουμε αλλού τις αιτίες.

Δημήτρης Θωμάς


Αχαρακτήριστη στάση του ευβοέα Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου. Ο νομός μας είναι αδικημένος σε όλα τα επίπεδα και αντί να του δώσουμε όλη μας τη στήριξη ενωμένοι, κάποιοι τον καταδικάζουν με τις ενέργειές τους στη συνεχή οπισθοδρόμηση ! 
Μπράβο κ. Θωμά. Καλή αντιπροεδρία λοιπόν στην ΠΕΔ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου