..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δεν είμαστε ειδωλολάτρες !

Κάποιοι βρίσκουν σε ορισμένα άρθρα μας πολιτική εμπάθεια !
Είπαμε η Trelameni gata δεν κάνει πολιτική αλλά πολιτικολογεί σοβαρά. Το ιστολόγιο αυτό γεννήθηκε για να επισημαίνει τα κακώς κείμενα στο επίπεδο διοίκησης, να "γρατζουνίζει" τους δήθεν, να δείχνει το αληθινό πρόσωπο μερικών που το παίζουν λαϊκοί ηγέτες και καταδικάζουν τον τόπο σε παλαιολιθικές μορφές εξουσίας, να "σκουντάει" τους αδρανείς, να δημιουργεί προβληματισμό και να ανοίξει ένα βήμα διαλόγου.
Μη μας το παίζουν και "λαϊκοί αγωνιστές" μερικοί που μέχρι χτες απουσίαζαν επιδεικτικά από οποιοδήποτε συλλογικό όργανο της Εύβοιας, από οποιαδήποτε συζήτηση σε επίσημο βήμα για τα μεγάλα προβλήματα της Εύβοιας, αυτοί που πήγαιναν στα συνέδρια μόνο για τα βραδυνά ξεφαντώματα, αυτοί που αδιαφόρησαν προκλητικά για όλα τα ειδικά χωροταξικά πλαίσια (Τουρισμού, ΑΠΕ, κλπ) για την Εύβοια, αυτοί που έπαιρναν μονίμως πακτωλό χρημάτων από συγκεκριμένες κυβερνήσεις, αυτοί που άφησαν την περιοχή τους στο έλεος εταιρειών και "παρεών". Αυτοί που έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα. Τους ξέρουμε καλά όπως τους ξέρουν όλοι. 
Θα μου πεις, πού να τα ξέρουν αυτά οι οπαδοί τους ;
Οι πολίτες συνήθως είναι καλοπροαίρετοι και πιστεύουν ότι όποιος βουτάει μια ντουντούκα και γράφει μερικές βαρύγδουπες εκφράσεις γίνεται αυτομάτως και "Αστραπόγιαννος". 
Η Trelameni Gata δεν κάνει για φανατικούς οπαδούς πολιτικών προσώπων, δεν απευθύνεται σε ψηφοφόρους που πιστεύουν ότι τους λένε με κλειστά μάτια και αυτιά.
Δεν δημιουργήθηκε μόνο για να λέει τα νέα της Εύβοιας αλλά μέσα από τις ειδήσεις για όλα τα μεγάλα θέματα να αφυπνίζει τους πολίτες της όσο αυτό είναι είναι δυνατό.
Ο νομός μας είναι πολύ πίσω ακόμα και το είπαμε σε όλους τους τόνους. Εκεί δεν έφτασε από την μαγική επέμβαση κάποιας κακιάς μάγισσας αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες πολιτικές. 
Το χειρότερο είναι ότι εξακολουθούν και σήμερα να τον αντιμετωπίζουν σαν επαρχία του 1980.
Εμείς δεν είμαστε πολιτικά πρόσωπα και δεν κάνουμε πολιτική. Σημειώνουμε απλώς τάσεις και συμπεριφορές αυτών που την ασκούν. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας γιατί αυτό προβλέπει η δημοκρατία.
Δεν θα συναινέσουμε στην κατάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών στην Εύβοια. Θα στηλιτεύουμε κάθε είδους φασιστική νοοτροπία όπου τη βλέπουμε κι όπου τη μαθαίνουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και το κάνουμε με εφηβικό κέφι και υπευθυνότητα ανθρώπων που δεν έχουν εξαρτήσεις και δεν ανταγωνίζονται κανέναν.
Οποιος θέλει μπορεί να κρατήσει τα "είδωλά" του, εμείς δεν είμαστε ειδωλολάτρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου