..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

O δήμαρχος Ερέτριας καλεί σε κοινωνική αλληλεγγύη φορείς και πολίτες


                                                                                         19 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, καλεί τους δημότες, τους εθελοντές, τους εκπαιδευτικούς, τους ιερείς και τους φίλους του δήμου προκειμένου να δώσουν μάχη για την υποστήριξη και την κάλυψη των αναγκών των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.
Σε επιστολή του προς όλους τους συλλόγους του δήμου Ερέτριας τους προσκαλεί σε συνάντηση προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους ώστε να δημιουργηθεί δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, στις 6:00μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Βελέντζα:
“Σε μία εποχή όπου αυξάνονται τα προβλήματα σε οικονομικό, οικογενειακό, και ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο, στην προσπάθειά μας να βρεθούμε δίπλα στους δημότες μας και τις ανάγκες τους, ο Δήμος μαζί με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής προστασίας – Αλληλεγγύης – Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει κοινή συνάντηση με όλους τους φορείς προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας προς όφελος των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας.
Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/02/2012, στις 6:00μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων, που βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα της  Αμαρύνθου και επί της οδού Αμαρυνθίας Αρτέμιδος 5, καλούνται να συμμετέχουν, οι εκπρόσωποι των συλλόγων, οι διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι ιερείς των ενοριών του Δήμου μας καθώς και όποιος άλλος φορέας μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά του. Ο Δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας”.
                                                            









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου