..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ερέτριας για την κακοκαιρία


                                                                                             7 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ετοιμότητα βρέθηκε ο Δήμος Ερέτριας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν όλες τις  δημοτικές κοινότητες, το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2012, καθώς η ανεμοθύελλα και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν ξερίζωμα δέντρων, σπάσιμο κλαδιών και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Οι Υπηρεσίες Καθαριότητας, Οδοποιίας και η Δημοτική Αστυνομία βρίσκονταν επί ποδός για την απομάκρυνση των δέντρων και των φερτών υλικών. Φρόντισαν δε ώστε να δοθούν άμεσα στην κυκλοφορία οι δρόμοι που είχαν αποκλειστεί. Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, εν’ εξελίξει των ακραίων καιρικών φαινομένων, συντόνιζε την επιχείρηση αποκατάστασης της παραλίας της Ερέτριας και αργά το βράδυ μετέβει στο Γυμνό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ερέτριας είχαν άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική και τα συνεργεία της ΔΕΗ.  Η δε ηλεκτροδότηση στην Αμάρυνθο, στο Γυμνό και στην Καλλιθέα  αποκαταστάθηκε έως τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας και  μέχρι τις 2.30 ξημερώματα Τρίτης, ηλεκτροδοτήθηκε και η περιοχή της Ερέτριας που είχε βυθιστεί στο σκοτάδι.



Προσωπικά συντόνιζε ο Δήμαρχος την επιχείρηση αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων. Μπράβο Δήμαρχε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου