..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Κρίσιμη ώρα για τις συγχωνεύσεις σχολείων στο Δήμο...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Κρίσιμη ώρα για τις συγχωνεύσεις σχολείων στο Δήμο...:
Της Σοφίας Μούτσου τ. δημάρχου Στυρέων


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eviaplus πατώντας τον σύνδεσμο

Ανησυχούν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές για τις σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις σχολείων στην περιοχή του δήμου Καρύστου. Δημοτικά σχολεία κάτω των 50 μαθητών αλλά και το Γυμνάσιο Μαρμαρίου και οι Λυκειακές τάξεις Στύρων μπαίνουν πλέον στο στόχαστρο αυτής της άνευ προηγουμένου επίθεσης συρρίκνωσης και υποβάθμισης στην ταλαίπωρη νότια Καρυστία.
Με το πνεύμα του Υπουργείου Παιδείας για "Καλλικράτη" και στην εκπαίδευση με στόχο την εξοικονόμηση δαπανών θα οδηγηθούμε σε άμεσο κλείσιμο των δημοτικών σχολείων του Αλμυροποτάμου, των Στύρων και όλων των δημοτικών σχολείων του δήμου Καρύστου που έχουν κάτω από 50 μαθητές, του Γυμνασίου Μαρμαρίου (που έχει φέτος 55 και του χρόνου 52), των Λυκειακών τάξεων Στύρων ή ενδεχομένως και του Γυμνασίου Στύρων αν δεν ξεπερνά κατά πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό και πάει λέγοντας !!
Οσο για τα πέντε παιδάκια του δημοτικού σχολείου της Αμυγδαλιάς; Αυτά καλύτερα να μη μάθουν γράμματα κατά τα μυαλά του Υπουργείου Παιδείας, αφού το σχολείο αυτό θα κλείσει από τα πρώτα και θα πρέπει να ταξιδεύουν 2 ώρες την ημέρα για να κατέβουν Κάρυστο.......

Κρατάμε αυτό από το επίκαιρο άρθρο της τ. δημάρχου Στυρέων "Οσο για τα 5 παιδάκια του δημοτικού σχολείου της Αμυγδαλιάς; Αυτά καλύτερα να μη μάθουν γράμματα κατά τα μυαλά του Υπουργείου Παιδείας...."
Οταν περιοχές όπως τα Στύρα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Γυμνάσιο τι να περιμένουν τα μικρότερα περιφερειακά....
Ντροπή κύριοι υπεύθυνοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου