..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η πολιτική επικαιρότητα ξεπερνά το θέατρο του παραλόγου

Με 199 ψήφους υπέρ πέρασε το επίμαχο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών χτές στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας !!
Ολοι οι υπόλοιποι βουλευτές ή ανήκουν στην Αριστερά ή διαγράφτηκαν από τους αρχηγούς τους για κομματική απειθαρχία. 
Βαρειά είναι τα τραύματα στα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που αφήνει αυτή η περίφημη ψήφιση του ακόμα πιο περίφημου "σχεδίου σωτηρίας" της χώρας η οποία απ' ότι φαίνεται δεν σώζεται με τίποτα με αυτούς που την κυβερνάνε, αφού τον Ιούνιο θα ληφθούν ακόμα πιο επώδυνα μέτρα.
Εντυπωσιακή η φράση του Γιώργου Δελαστίκ χτες "ο Σαμαράς από "αντιμνημονιακό λυκόσκυλο" κατέληξε "μνημονιακή σκυλίτσα του καναπέ" και δεν αποτελεί πλέον κανένα κίνδυνο για τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής Τρόικας".
Μια άλλη εντυπωσιακή επιστολή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου σήμερα αναφέρει "Δεν θα παραδώσουμε το ΠΑΣΟΚ στη χλεύη της κοινωνίας, εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων που το έχουν κατακλύσει"
Ο Σαμαράς διέγραψε ακόμα και προσωπικούς του φίλους που τον στήριξαν σθεναρά μια ζωή όπως τον βουλευτή Εύβοιας Κώστα Μαρκόπουλο επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στα νέα μέτρα και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δίστασε να θυσιάσει άτομα με ιστορικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ, όπως τη Βάσω Παπανδρέου, τη Λούκα Κατσέλη που βρίσκονταν στις επάλξεις του ΠΑΣΟΚ όταν ο Γιώργος ήταν ακόμα "μαθητευόμενος μάγος".

Καλά τι πιστεύουν οι αρχηγοί; Οτι με τόσες διαγραφές θα συγκρατήσουν την κατρακύλα που έχουν πάρει τα δύο μεγάλα κόμματα; Δεν θα έχουν αντιληφθεί φαίνεται ότι το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ραγδαία και όταν διαγράφεις το 1/4 της κοινοβουλευτικής σου ομάδας είσαι αρχηγός για κλάμματα. 
Ας μη βγάζουν κάποιοι απωθημένα ενάντια στον α ή τον β βουλευτή και ισχυρίζονται ότι διασώζεται έτσι η κομματική πειθαρχία και "καλά τους έκανε ο αρχηγός". Οταν υπάρχει μαζική διαγραφή 45 βουλευτών το πρόβλημα είναι σοβαρό!
Ποιός τους έβγαλε αυτούς τους 2 αρχηγούς, τους πρώην κολλητούς και πρώην συμφοιτητές (πώς τα φέρνει η μοίρα); Δεν τους έβγαλαν, δεν τους στήριξαν αυτοί οι βουλευτές που χτες διέγραψαν με κοινό εκβιασμό. Δεν έφεραν στα κόμματά τους πολλές χιλιάδες ψήφους; Και είναι λάθος ότι οι ψήφοι δεν είναι προσωπικοί. Πολλές φορές είναι προσωπικοί και αυτό θα αποδειχθεί στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν, παρότι η Τρόικα δεν τις θέλει με τίποτα ! 
Οι βουλευτές που ψήφισαν ΟΧΙ έκαναν αυτό που ζητούσαν οι ψηφοφόροι που τους έστειλαν στη Βουλή, μέσα στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα.
Χτες οι αρχηγοί δεν διέγραψαν κακομαθημένα παιδιά που έκαναν πείσματα αλλά ανθρώπους που δεν θέλουν να παραδώσουν τη χώρα στην άκρατη υποταγή στις εντολές της ΤΡΟΙΚΑΣ και σtον άκρατο ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟ. Η αφρόκρεμα των 2 μεγάλων κομμάτων τώρα βρίσκεται εκτός κομμάτων. Γι' αυτό θα αποδειχθούν λάθος οι μαζικές διαγραφές!
Δυστυχώς, κατώτεροι των περιστάσεων και οι δυο αρχηγοί, πρώην συμφοιτητές και πρώην συγκάτοικοι απέδειξαν ότι και είναι συγκάτοικοι στην ίδια τρέλλα, σ' ένα επικίνδυνο θέατρο του παραλόγου όπου "άβουλοι και μοιραίοι" αρχηγοί παραδίδουν τη χώρα.
Για τον Καρατζαφέρη δεν μιλάμε...αυτός ήθελε να πει ΟΧΙ αλλά πήρε την ομάδα κι έφυγε για να μην το προφέρει ! Κι έτσι διέγραψε 2 που είπαν ΝΑΙ αφού μέχρι την προηγούμενη μέρα ήταν Υπουργοί της "κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας", τρομάρα της !!!

Ολα αυτά θα φανούν πιο καθαρά τον Ιούνιο με τα νέα "σωτήρια μέτρα" που θα μας σερβίρουν  ! Αυτές οι μαζικές διαγραφές σημαίνουν την αρχή του τέλους για πολλά πράγματα...... 
Κι από σήμερα οι "αρχηγοί" ή πρέπει να ξαναμαζέψουν όσους διέγραψαν χτες ή θα έχουν απέναντί τους έναν συμπαγή όγκο βουλευτών της Αριστεράς και τους διαγραφέντες που ενισχυμένοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού με το ΟΧΙ τους στο Μνημόνιο έχουν ανοιχτές όλες τις προοπτικές μπροστά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου