..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία του συλλόγου ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ. στη Διεύθυνση Δασών στη Χαλκίδα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των κατοίκων της νότιας Καρυστίας
Κινητοποιούμαστε όλοι και όλες για να προασπίσουμε τις ιδιοκτησίες μας και αρνούμαστε να δεχθούμε μεθοδεύσεις που προσβάλλουν και πλήττουν τα συμφέροντα του τόπου μας.
Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αναγνώριση των ιδιοκτησιών μας το Δεκέμβριο του 2011 χορηγήθηκαν στην εταιρεία DAMCO του ομίλου Κοπελούζου άδειες εγκατάστασης για τη δημιουργία αιολικών πάρκων τα οποία θα αναπτυχθούν επί των νομίμων ιδιοκτησιών μας καταπατώντας με αυτόν τον τρόπο το συνταγματικά κατοχυρωμένο ιδιοκτησιακό δικαίωμά μας.
Εχουμε απέναντί μας ένα κράτος που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως εχθρούς παρότι η γη τους θα γίνει το αιολικό εργοστάσιο της χώρας δηλαδή αιμοδότης της ελληνικής οικονομίας. Ζητάμε από την αρμόδια δασική αρχή την επανεξέταση του θέματος χαρακτηρισμού της γης μας, όπως πραγματικά αυτή είναι από την εποχή των παππούδων μας μέχρι σήμερα και να μην εκδώσει τα πρωτόκολλα εγκατάστασης και εγκρίνει τις μελέτες οδοποιϊας σε εταιρείες που θα πλουτίσουν πάνω σε αυτή τη γη, απαξιώνοντας τους ιδιοκτήτες της.
Γιατί και στην περίπτωση που, τμήματα μερικών εκτάσεων, έχουν δασικό χαρακτήρα, δεν παύουν να ανήκουν, οι δασικές αυτές εκτάσεις σε ιδιώτες, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους αδιάκοπη σειρά συμβολαιογραφικών τίτλων, που έχουν μεταγραφεί σε υποθηκοφυλακείο Καρύστου και χρονολογούνται προ του έτους 1885, με αποτέλεσμα να αντλούνται σαφή δικαιώματα νομής και κυριότητας. 
Φτάνει πια η προσπάθεια που γίνεται για την καταπάτηση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων μας.
Ο Πρόεδρος     Κώστας Καλλιανιώτης
Η Γραμματέας  Μαρία Γκάγκωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου