..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κούλουμα στο δήμο Ερέτριας


           28 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρά το τσουχτερό κρύο και την βροχή, οι Ερετριείς και οι φίλοι του Δήμου ήρθαν στον Ναυταθλητικό Όμιλο, που βρίσκεται κοντά στην πεζογέφυρα που οδηγεί στο Νησί των Ονείρων, για να γιορτάσουν τα Κούλουμα.
Η μουσική, η καλή παρέα, το κρασί, τα νηστίσιμα εδέσματα ανέβασαν το κέφι. Οι εθελοντές προσέφεραν στον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, σπιτική φασολάδα, την οποία ξεκίνησαν να μαγειρεύουν από τις 6.00 το πρωί στα υπαίθρια καζάνια που τοποθέτησαν στον χλοοτάπητα του Ναυταθλητικού Ομίλου, καθώς και σαρακοστιανά μεζεδάκια. Όλα τα νηστίσιμα εδέσματα και τα ποτά προσέφεραν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ερέτρια. Εκτός από τον δήμαρχο το παρών τους έδωσαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Λουλακά, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Γαρέφαλλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μίλτος Γιακουβάκης, κ. Χρήστος Διονυσόπουλος, κ. Αντώνης Τσιριμώκος με τις οικογένειές τους.
Για τη διασκέδαση όπως και για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης φρόντισε η «Μέδουσα», ο Ναυταθλητικός Όμιλος, το Α’ και Β’ Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Ερέτριας, η χορωδία της Ερέτριας «Λύρα του Απόλλωνα», οι χειμερινοί κολυμβητές «Ποσειδώνας» και ο Σύλλογος Ποντίων Ερέτριας.
Τρόφιμα, ποτά και είδη για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας προσέφεραν οι εξής επιχειρηματίες και επιχειρήσεις: Τσακλαμάνου  Άννα, Ασημάκου, Κλημαντήρης, Μανώλη Μαρία, Μόσχος Σταύρος, Σοφία Παρασκευά, Τσίαβος, Primavera, Cinema, Fat Indian, Moments by Παπασωτηρίου, Αstra, La Cubana, Λύκος, Αδιέξοδο, Το Σεριάνι, Ωκύαλος, Α.Β Βασιλόπουλος, DIA (Ερέτριας – Βασιλικού) Tagas, Water Seller, Aθανασιάδης Νίκος, Βιβλιοπωλείο Ακτίδα, Βρακάς Αλέξιος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ερέτριας – Αμαρύνθου, Γεώργιος Κακαβάς & ΣΙΑ ΟΕ, Δενδρινός Κώστας, Ηobby Τime, Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ, Περίπτερο Κ. Τερζάκη, Το Πανέρι της Βασούλας, Γαληνός Λαουτάρης, Κρητικός, Mπενέτος, Aeolos Bazaar, Apollo Center,  Aqua Qyality, Creperie - Pizzeria Gema – Αίσωπος, Electronet, Tagas, Water Seller, Aθανασιάδης Νίκος, Βιβλιοπωλείο Ακτίδα, χαρτικά Βρακάς Αλέξιος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ερέτριας – Αμαρύνθου, Γεώργιος Κακαβάς & ΣΙΑ ΟΕ, Δενδρινός Κώστας, Ηobby Τime, Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ, Περίπτερο Κ. Τερζάκη, Το Πανέρι της Βασούλας.
Ο δήμαρχος Ερέτριας, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους εθελοντές και στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων τόσο για τη λήξη της Αποκριάς στην Αμάρυνθο, όσο και για την αρχή της Σαρακοστής στην Ερέτρια, στέλνοντας το μήνυμα ότι παρά την αυστηρή δημοσιονομική πολιτική μπορούν να διοργανωθούν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και αισθητικής.
(Σημείωση: Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να αναζητήσετε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο Facebook)







Παρά τον κακό καιρό ο συντονισμός ήταν άψογος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου