..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανθρώπινη αλυσίδα των Καρυστινών για τη διάσωση του νοσοκομείου τους

Παρά το πολικό κρύο και το χιόνι που έπεφτε οι Καρυστινοί δεν δίστασαν να σχηματίσουν χτες το πρωί  ανθρώπινη αλυσίδα έξω από το νοσοκομείο Καρύστου για να στείλουν το μήνυμα στην Αθήνα και στον Υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο ότι πρέπει να εξαιρεθεί το νοσοκομείο τους από τον εφαρμοστικό νόμο και τη συρίκνωση που επιχειρείται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Κάρυστο ! 
Παράλληλα αντιπροσωπεία από την Κάρυστο επισκέφθηκε τη Βουλή χτες το πρωί και είχε συνάντηση με τους βουλευτές του νομού αποτελούμενη από τον δήμαρχο Ν. Μανώλη, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λευτέρη Ραβιόλο, την δημοτική σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Γεωργία Τούρλα, τον πρόεδρο των Λατόμων Σωτήρη Κρίσιλια και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Κακάτσο και πήραν τη διαβεβαίωση ότι το νοσοκομείο θα εξαιρεθεί ονομαστικά από τον εφαρμοστικό νόμο μαζί με τα Γενικά νοσοκομεία Λαμίας, Καρπενησίου, Αμφισας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και ΚΥ Φιλιατρών. 
Ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος δήλωσε στους βουλευτές Συμεών Κεδίκογλου και Κώστα Μαρκόπουλο που επικοινώνησαν μαζί του ότι το νοσοκομείο Καρύστου δεν θα υποβαθμιστεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.


 H Κάρυστος μπορεί να είναι άκρη αλλά δεν μπαίνει στην άκρη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου