..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Επιτυχία για το Καρναβάλι στο Οριό


«ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ»
Όπως  στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας έτσι και το Οριό γιόρτασε την αποκριά μέσα στο πνεύμα των ημερών!!!
●  Οι εκδηλώσεις άρχισαν το βράδυ της Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Οριού από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου, ανεβάζοντας με μεγάλη επιτυχία ένα επίκαιρο πολυθέαμα τον <ΠΛΟΥΤΟ> του Αριστοφάνη.
    Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στους νέους του τόπου μας, που έχουν όνειρα, στόχους, προσδοκίες και αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον.
     Την παράσταση σκηνοθέτησε η δασκάλα Ζέτα Παπαϊωάννου  και έπαιξαν 24 άτομα διαφόρων ηλικιών. (παιδιά, νέοι και ενήλικες)
●  Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων άρχισε από το πρωί. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
 μέλη του Συλλόγου και τα παιδιά της θεατρικής ομάδας μαζεύτηκε στο πολιτιστικό κτίριο του Συλλόγου και όλοι μαζί σε λίγες ώρες κατόρθωσαν να στήσουν το άρμα για την συμμετοχή τους, στο καρναβάλι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Αυλωναρίου.
 Το θέμα επίκαιρο και έξυπνο: <Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΟΡγΙΟ>
- Ένα αγροτικό απεικόνιζε τη Βουλή -  Έξι <top> πολιτικά πρόσωπα να πετάνε ξεροκόμματα στο λαό και ταυτοχρόνως, να διασκεδάζουν και να χορεύουν με μια χανούμισσα - Και ξοπίσω, αλυσοδεμένη η Ελλάδα και ο λαός, φορώντας τσουβάλια ταλαιπωρημένος και αγανακτισμένος φωνάζοντας κοροϊδευτικά συνθήματα, πάντα μέσα στο πνεύμα της αποκριάς .  
●   Η Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ήταν η Τρίτη μέρα τον εκδηλώσεων.
     Το βράδυ οι κάτοικοι του Οριού  μαζεύτηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου για το προγραμματισμένο αποκριάτικο πάρτυ. Με καλό φαγητό μουσική και χορό, το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της καθαρά Δευτέρας.
Ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος του Οριού ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν, καθώς και τους κατοίκους του χωριού που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις
και σας εύχεται καλή Σαρακοστή.       

Από τις πολύ ωραίες εκδηλώσεις που έγιναν φέτος στην Εύβοια !! Και του χρόνου παιδιά !!!
                                
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου