..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Να σταματήσει η καταστροφή της Αυλίδας

Τη μεταφορά του λιμανιού της Χαλκίδας στην Αυλίδα ονειρεύεται το Λιμενικό Ταμείο από καιρό, κάποιοι μάλιστα έχουν βάλει και προσωπικό στοίχημα γι' αυτό.
Διορισμένοι ανεγκέφαλοι οσφυοκάμπτες δημοσιογλείφτες σχεδιάζουν την πλήρη καταστροφή του αρχαιολογικού χώρου.
Δεν ντρέπεστε μωρέ !!! Οταν όλοι διαφωνούν, εσείς με ποιο δικαίωμα διαλύετε και τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας της περιοχής;
Η αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία διαφωνεί και στέλνει απανωτές επιστολές, ο Πρόεδρος της Δημοτικής  Ενότητας Αυλίδας Γιάννης Λειβαδίτης εκφράζεται κάθετα αρνητικά καλώντας την τοπική κοινωνία να πλαισιώσει τον αγώνα, οι ενεργοί πολίτες της Αυλίδας διαμαρτύρονται έντονα, το Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας όμως κάποια μύγα το τσίμπησε ή μάλλον κάποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί γιατί δεν μπορεί να μην βλέπει το κακό. Μόνο τυφλός δεν βλέπει το χάλι της περιοχής.
Φτάνουν τα τσιμεντάδικα, φτάνει το βασίλειο των παλιοσίδερων στην περιοχή, ήρθε η ώρα της ανάπλασης του αρχαιολογικού χώρου και της αναβάθμισης της ζωής των κατοίκων.
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας έχει υποβάλλει πρόταση για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Χαλκίδας στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για τη δημιουργία θεάτρου και ανάπλασης

Τσιμεντόχαροι βάρβαροι τσανακογλύφτες, χειρότεροι από τους Οστρογότθους και τις ορδές του Αττίλα καταντήσατε !!! Τη ρημάξατε την Αυλίδα στο όνομα μας οικονομικής ανάπτυξης που την έκανε να μοιάζει με σεληνιακό τοπίο.
Καθείστε και συζητείστε με τον κόσμο. Μαζευτείτε πριν σας πάρουν με τις πέτρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου