..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Προς αποφυγήν !

Το διαβάσαμε και μας πήγε πίσω σε εποχές Τσαουσέσκου μάλλον !
Να κάνει ο δήμος Καρύστου ένα Κέντρο Ερευνας Αιολικής Ενέργειας, με έξοδα των εταιρειών που επενδύουν στην περιοχή, στο σπίτι του πρώην κοινοτάρχη Καφηρέα εις βάρος του οποίου βγήκε καταδικαστική απόφαση για εγγραφή υποθήκης στην περιουσία του 2.000.000 ευρώ λόγω της γνωστής υπόθεσης για λόγους συμβολικούς, πρότεινε κάποιος από το περιβάλλον του δημάρχου, στο ανοιχτό συμβούλιο στην Κάρυστο για τις ΑΠΕ !
Τι δουλειά είχε το θέμα αυτό στη συγκεκριμένη συγκέντρωση; Μήπως για να αποπροσανατολίσει πάλι από το κυρίως πρόβλημα που είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος και όσα εξυφαίνονται ερήμην των κατοίκων; Η αυτο-διοίκηση οδηγείται στην αυτο-δικία;

Πάλι καλά που δεν πρότειναν να κρεμάσουν και τον πρώην κοινοτάρχη στη μουριά του σπιτιού προς παραδειγματισμό και να περνάνε τα σχολεία, τα κατηχητικά, οι νοικοκυρές, οι δημόσιες υπηρεσίες και όλη η πόλη να παρακολουθεί;  
Δεν τους έχει πει κανείς ότι δεν μιλάνε δημόσια ποτέ στοχεύοντας στον εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας;
Δεν ταιριάζει στον πολιτισμό αυτής της πόλης να κανιβαλίζει έτσι. Κι αν αυτοί που την εκπροσωπούν δεν το ξέρουν υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι που ενοχλούνται με τέτοια έξαλλα πράγματα. 
Ασφαλώς υπάρχει το ποινικό μέρος της υπόθεσης, οι νομικές συνέπειες και η εφαρμογή των νομίμων αλλά όλες αυτές οι φανφάρες τι χρειάζονται; Η διαχείρηση του θέματος απαιτεί μόνο νομική αντιμετώπιση και τουλάχιστον έναν στοιχειώδη σεβασμό στο άτομο και την οικογένειά του !!!
Για έναν προϊστάμενο κάποιας δημόσιας υπηρεσίας της περιοχής που τα τσέπωσε χοντρά μάθαμε ότι τρέχανε το 2010 να γράφουνε επιστολές για να επιδειχθεί επιείκεια γιατί είχε παιδιά, λέει. 
Τελικά μ' αυτά και μ΄ αυτά τίποτα σοβαρό δεν γίνεται. Χάνεται ο στόχος, ανακατεύεται η μούργα και πρόοδος μηδέν. Κοινώς λάδια πολλά και τηγανίτες τίποτα !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου