..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τρέξτε... Μοιράζουν Υπουργεία !!!

Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων διαβουλεύονται ποιόν πρωθυπουργό θα βάλουν ..

Παράλληλα και ενώ ο κόσμος χάνεται (και η γριά χτενίζεται ως γνωστόν) οι αθάνατοι ελληναράδες ψάχνουν τον κουμπάρο του μπατζανάκη του τρίτου ξαδέλφου του θυρωρού του Παπαδήμου να τους βολέψει σε καμμιά θεσούλα τώρα που θα γίνει Πρωθυπουργός.
Ο θυρωρός (λέμε τώρα) κρατάει σειρά σε ειδικό μπλοκ με τις ενδείξεις "Υποψήφιοι Υπουργοί Οικονομικών",  "Υποψήφιοι Υπουργοί Εσωτερικών", "Υποψήφιοι Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη" . Εχει και άλλο μπλοκ για : "Διορισμοί στο Δημόσιο χωρίς ΑΣΕΠ" και ένα μυστικό μπλοκάκι με την ένδειξη "Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη Γ.Α.Παπανδρέου".
Αυτά πάντα γίνονταν στην Ελλάδα από εποχής Τρικούπη-Δεληγιάννη. Και πιο παλιά βέβαια γίνονταν τότε που οι προεστοί των Αθηνών δεν άφηναν να περάσουν οι λεωφόροι μέσα από τα κτήματά τους γι' αυτό η Αθήνα ΔΕΝ έχει λεωφόρους αλλά κάτι μισερούς δρόμους 4 λωρίδων που τις καμαρώνουν οι Αθηναίοι. Για να μη θυμηθούμε βέβαια και τον κακομοίρη τον Καποδίστρια που κατάφερε να οργανώσει τα καντώνια της Ελβετίας σε κράτος αλλά στην Ελλάδα έφαγε την κουμπουριά μπαμπέσικα ....
Γύρω στο 1870 γράφει ο μοναδικός Γεώργιος Σουρής με αφορμή τα πολιτικά ρουσφέτια που ήταν (και) τότε στις δόξες τους :
Να πω εις τον κουμπάρον μου
που έχει έναν άλλον 
κουμπάρο του κουμπάρου του
και βουλευτήν μεγάλον ...!!!

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2011, των Ταξιαρχών βοήθειά μας, η Ελλάς κάνει πάλι νερά... (και πότε δεν έκανε δηλαδή).
Οι υποψήφιοι προς υπουργοποίηση -και μαζί μ΄αυτούς και εκατοντάδες παρατρεχάμενοι (γραμματείς, ειδικοί σύμβουλοι, διευθυντές γραφείων, τηλεφωνήτριες, φρουροί, δεύτερα ξαδέλφια και άλλοι περίεργοι) ράβουν κοστούμια για τη νέα ορκωμοσία !!
Θα βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες για να τις έχουν για τα γεράματά τους όταν κανείς δεν θα τους πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι το "ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ".
Εν τω μεταξύ η αληθινή κυβέρνηση της Ελλάδας έχει εγκατασταθεί προ πολλού και μάλιστα χωρίς να δώσει τον νόμιμο όρκο "Ορκίζομαι να φυλάττω πίστην εις το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος".
Η κυβέρνηση αυτή έχει ως εξής :
Πρωθυπουργός : Αγγελική Μέρκελ(ου)
Α' Αντιπρόεδρος : Νικόλαος Σαρκοζή(ς)
Β' Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Λαγκάρντ(η)
Γ(άμα) Αντιπρόεδρος : Ολι(ος) Ρέν(ος)

Πάσα ομοιότης με ονόματα και πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική και οφείλεται μόνο στα μυαλά όσων δεν έχουν αποβλακωθεί ακόμα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου