..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Επεισόδια στον αγώνα των Κριεζών την Κυριακή

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα του Α.Ο. Κριεζών την Κυριακή η Πρόεδρος Ματίνα Ρέτσα και το Δ.Σ. της Ομάδας εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση :

Η Πρόεδρος ΑΟ Κριεζών Ματίνα Ρέτσα
"Η Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και καταστάσεις οι οποίες δεν εκφράζουν επουδενί την ομάδα μας! Καταδικάζουμε οποιαδήποτε κίνηση βίας στα γήπεδα αλλά και εκείνους που στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που κατάφεραν είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα για δικούς τους προφανώς λόγους.
Είμαστε υπέρ της διαμαρτυρίας πάντα στα όρια του επιτρεπτού και κατηγορηματικά κατά της ΒΙΑΣ. Οι κύριοι αυτοί που αμαύρωσαν την προσπάθεια της ομάδας μας δημιουργώντας και βιντεοσκοπώντας τα επεισόδια, δεν ανήκουν στην ομάδα μας!
Λυπούμεθα ειλικρινά για όσα συνέβησαν και από δω και στο εξής οι κύριοι αυτοί που τα δημιούργησαν πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να έχουν θέση ανάμεσά μας !
Συγχαίρουμε τόσο τους ποδοσφαιριστές μας όσο και τους παράγοντες του Σωματείου οι οποίοι προστάτευσαν τους διαιτητές από όλα αυτά. Σε ότι αφορά όμως τη διαιτησία του κ. Βρακά εξακολουθούμε να έχουμε τις ενστάσεις μας (τα δύο πέναλτυ τα οποία δεν δόθηκαν).
Παρόλα αυτά η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της και τους στόχους της αφήνοντας στην άκρη τέτοιου είδους πρακτικές και ενέργειες"

Ο κ Σαμαράς της Α.Ο. Κριεζών είπε σε συνέντευξή του ότι ο "διαιτητής ήταν λύκος και οι φίλαθλοι αρνιά που δεν άντεξαν και μπήκαν στον αθλητικό χώρο". Γιατί έκανε τέτοιες δηλώσεις ένας εκπαιδευτικός; Η βία είναι απαράδεκτη και πρέπει να εξαφανιστεί από τα γήπεδα.
Εμάς μας καλύπτει απόλυτα η δήλωση της Προέδρου κ. Ρέτσα !!!  Για να έχουν όμως αποτέλεσμα οι δηλώσεις και να μην υπάρξουν ξανά τέτοια βάρβαρα φαινόμενα ξυλοδαρμού ενός αθώου ανθρώπου πρέπει τα ονόματα των υπευθύνων να δοθούν στον εισαγγελέα. Το βίντεο κυκλοφορεί ελεύθερα άλλωστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου