..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια στην Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών

Κάθε φορά που βλέπουμε μια δυναμική και ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα, ένα ζωντανό ιστολόγιο που περνάει σοβαρές θέσεις και απόψεις στην Εύβοια, πραγματικά χαιρόμαστε πολύ.
Μια τέτοια περίπτωση είναι Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Βλέπουμε τον αγώνα της για την προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στη ΒΙΠΕ Μαντουδίου, παρακολουθούμε την εις βάθος έρευνα όλων των σχετικών θεμάτων και ασφαλώς σαν άνθρωποι που μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό για την προστασία μιας από τις ωραιότερες περιοχές στην Εύβοια.
Ολη η περιοχή του Κηρέα με την υπέροχη φύση πρέπει να προστατευθεί πάση θυσία από τα "σκοτεινά" σχέδια διοικούντων που δεν θεωρούν το περιβάλλον πρωταρχικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Τέτοιες τακτικές και μεθοδεύσεις μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στο βιομηχανικό Μαντούδι και στη μιζέρια. Υπάρχουν τρόποι ανάπτυξης και αναβάθμισης της περιοχής αλλά αυτοί δεν μπορούν να περνάνε μέσα από τα σενάρια που καταστρώνουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες ερήμην των πολιτών.
Από την Trelameni Gata θα στηρίζουμε όλη αυτή την προσπάθεια της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ μέχρι να δικαιωθεί αυτός ο αγώνας.

Συγχαρητήρια στους δυο άξιους δημοσιογράφους Γιώτα Περήφανου και Γιάννη Δραπανιώτη για τη σημαντική μαχητική δουλειά τους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου