..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η παρέα από το Αυλωνάρι !

Αγιος Δημήτριος Αυλωναρίου - βυζαντινό μνημείο
Πρώτα γνωρίσαμε τον Νίκο, μέσω άλλων. Μας έβγαλε την ανάσταση μέχρι να μας πει το ναι και να γίνει φίλος μας, αλλά τελικά αφού μαλλιτραβηχτήκαμε, σύραμε νυχιές στα μάγουλά μας και νιαουρίσαμε με πόνο τον καταφέραμε κι έγινε κολλητός μας. Τιμή μας και καμάρι μας. 
Μέσω αυτού γνωρίσαμε και την υπόλοιπη παρέα Αυλωναρίτες και Αυλωναρίτισσες, φίλοι και φίλες του Αυλωναρίου που ως γνωστόν έχει τους περισσότερους υπολογιστές στην Εύβοια, ανθρώπους με πολιτισμό και επίπεδο και ...κυρίως με χιούμορ. Γνωστοί και επώνυμοι, απλοί δημότες και άλλοι φίλοι από Αθήνα και Αυλωνάρι, έχουν γίνει μια καταπληκτική παρέα που αν διαβάσεις τι γράφουν στο FB δεν θα ξεκολλάς. Να μην ξεχνάμε και τον Γιώργο Κουτσελίνη που είναι υπέροχος στη δουλειά του !
Υπάρχει και μια καταπληκτική σελίδα Avlonari such a lovely place. Φοβερό χαϊλίκι !!!
Μιλάμε οι άνθρωποι έχουν τρελλή φάση, είναι μούρες κεραμιδάτες και πολύ τους γουστάρουμε.... εμείς οι κεραμιδόγατοι και οι σαλονάτες γάτες της ομάδας μας.
Καλή χρονιά φίλοι από το Αυλωνάρι, τα καλύτερα ευχόμαστε στην παρέα σας και στον καθένα προσωπικά και χαμογελάτε πάντα !!!

Μετά τας αγίας ημέρας θα ασχοληθώμεν με το Α(ρβ)υλωνάριον και τα προβλήματά του, το έχουμε υποσχεθεί !!!
Η Trelameni Gata ψηφίζει ΑΥΛΩΝΑΡΙ such a lovely place !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου