..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη δημοτικός σύμβουλος Καρύστου για ναρκωτικά - Αμεση παραίτησή του

Ενα πολύ δυσάρεστο γεγονός συγκλονίζει αυτές τις μέρες την τοπική κοινωνία της Καρύστου. Την προηγούμενη βδομάδα η αστυνομία της Καρύστου συνέλαβε δύο άτομα ηλικίας 40 και 32 ετών που είχαν μέσα στο αυτοκίνητό τους χασίς και κοκαϊνη και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.
Μια συνηθισμένη ιστορία θα πείτε. Οχι και τόσο όμως αφού ο ένας ήταν δημοτικός σύμβουλος Καρύστου της παράταξης του δημάρχου Ν. Μανώλη και αρκετά χρόνια συνεργάτης του, αλλά και υποψήφιος για το Επιμελητήριο πρόσφατα.
Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου διαβάστηκε η χειρόγραφη παραίτηση του δημοτικού συμβούλου ο οποίος ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία τον γνωρίζει καλά και ότι παραιτείται για να μη θεωρηθεί ότι κρύβεται πίσω από το αξίωμά του όπως υπόγεια διέρρεαν κάποιοι. Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφέρει ότι σύντομα θα αποκαταστήσει το όνομά του. 
Ο δήμαρχος Νίκος Μανώλης ανέφερε ότι ο πρώην συνεργάτης του δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και ότι η παραίτησή του είναι μια γενναία πράξη.
Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος δήλωσε ότι αν ο σύμβουλος δεν είχε παραιτηθεί θα ζητούσε αυτός την παραίτησή του ως ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά της περιοχής. Ο Λ. Ραβιόλος και η Κούλα Βρανά ζήτησαν να ενημερωθούν από τον δήμαρχο που είπε ότι όποιος θέλει μπορεί να πάρει ενημέρωση από την εισαγγελία Χαλκίδας. 
Με νεώτερη δήλωσή του χτές Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Ξυπόλυτος στην Karystia press μιλάει για "υπόγειες διαδρομές" και εμπλοκή του ονόματός του σε ιστορίες εμπορίων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αλλά και για το ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την προσωπική του υπόθεση, υπόθεση του δήμου γι' αυτό και παραιτήθηκε.  
Εντονος εκνευρισμός στο δημοτικό συμβούλιο, αντεγκλήσεις και γκρίνια άρχισε και όχι άδικα με αφορμή βέβαια την πρωτοφανή αυτή υπόθεση για τα χρονικά της αυτοδιοίκησης στην Εύβοια που απ' ότι φαίνεται έχει εκπλήξει και θορυβήσει πολύ κόσμο της περιοχής.

Κάποιοι επιτέθηκαν στον δήμαρχο ότι ήξερε τι συμβαίνει με τον σύμβουλό του αλλά δεν μίλησε. Φυσικά κανένας δήμαρχος δεν είναι μέντιουμ να ξέρει τι "καπνό φουμάρει" ο καθένας που μπαίνει σε μια παράταξη. 
Οπως αναφέρει ο ίδιος ο πρώην σύμβουλος στην παραίτησή του ήταν γνωστός στην περιοχή και δραστήριος πρόεδρος τοπικού συμβουλίου στον πρώην δήμο Μαρμαρίου με την ίδια παράταξη και την προηγούμενη τετραετία. 
H αλήθεια είναι θέμα της δικαιοσύνης πλέον !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου