..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αιχμές και εξώδικα από την Γεωργία Τούρλα προς τον δήμαρχο Καρύστου

Η αντιδήμαρχος Γεωργία Τούρλα ίσως είναι η πρώτη αντιδήμαρχος στην Εύβοια, αν όχι σε όλη την Ελλάδα, που έμαθε από το ίντερνετ ότι "παύεται" από τα καθήκοντά της. Οπως πολύ εύστοχα σημείωσε, αν και δεν το κατάλαβαν όλοι, η Σοφία Κεντιστού στην Karystia Press η αποπομπή της κ. Τούρλα από τον δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη ήταν "μεντβεντεφικού τύπου". 
Τα παπαγαλάκια πάντως είπανε ότι η γκρίνια μεταξύ τους είχε αρχίσει πολύ καιρό και τα είχε "πάρει" ο δήμαρχος. Ετσι λοιπόν κατά στο τέλος της συνέντευξης που έδινε την παραμονή των χριστουγέννων με αφορμή ερώτηση που του έγινε για τον πρώην δημοτικό του σύμβουλο που συνελήφθη για ναρκωτικά, βρήκε την ευκαιρία και τα είπε έξω από τα δόντια : "Η κυρία αντιδήμαρχος δεν μπορεί να με κατηγορεί ότι πήγα να τον βοηθήσω, ενώ ήμουνα για άλλη δουλειά στη Χαλκίδα" είπε ο Νίκος Μανώλης. Είπε κι άλλα, καθαρά μεν, χοντρά δε, δηλώνοντας σαφώς τη πρόθεσή του να της ανοίξει την πόρτα της παράταξης.
Μετά από σιωπή 4 ημερών η Γεωργία Τούρλα εμφανίστηκε την Τετάρτη το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο έτοιμη να μιλήσει για το θέμα, αφού η αποπομπή της είχε ταράξει την κοινωνία της Καρύστου σαν πρώτη δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη στην περιοχή που ήταν.
Φίλοι που παρακολούθησαν το συμβούλιο μας μετέφεραν την αγανάκτησή τους γιατί αφενός δεν την άφησαν να μιλήσει προ ημερησίας διατάξεως στις ενημερώσεις όπως έπρεπε να γίνει και την έβαλαν στο τέλος και αφετέρου γιατί όταν τέλειωσαν τα θέματα και της δόθηκε ο λόγος, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης άρχισαν να φεύγουν και στο τέλος έφυγε και ο δήμαρχος ενώ η Γεωργία Τούρλα μιλούσε. 
Αιχμηρή για τη λειτουργία του Δήμου Καρύστου η Γ. Τούρλα είπε πολλά και σοβαρά. Ποιός τα άκουσε; Η αντιπολίτευση και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που ήταν παρόντες. Κάτι είναι κι αυτό. 
Δήλωσε ότι θα στείλει εξώδικο στον δήμαρχο γιατί ουδέποτε τον ενέπλεξε στην ιστορία του πρώην δημοτικού συμβούλου και του ζήτησε να κατονομάσει τους πληροφοριοδότες του και ο δήμαρχος απάντησε ότι επιφυλάσσεται για μήνυση λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης.

Υπάρχει κάτι που μας ξεφεύγει σ' αυτή την ιστορία. Η Γεωργία είναι γνωστή και καλό στέλεχος με πλούσια δραστηριότητα στην περιοχή, αφού ήταν για μεγάλο διάστημα επικεφαλής του νοσοκομείου Καρύστου. Σαν αντιδήμαρχος έλαμψε πολλές φορές με το έργο και την παρουσία της το 2011. Κακό αυτό θα πείτε γιατί προκάλεσε τον φθόνο κάποιων. 
Είχε άραγε πράγματι αποφασίσει να φύγει στο τέλος του χρόνου, όπως είπε, βλέποντας διάφορα προβλήματα με τα οποία διαφωνούσε, ή μήπως ο δήμαρχος δεν την ανεχόταν άλλο μέσα στα πόδια του και ήθελε να την ξαποστείλει μια ώρα αρχύτερα ;  
Πάντως ο εξευτελισμός που έγινε στη Γεωργία είναι πρωτοφανής και απ' ότι φαίνεται η ιστορία αυτή θα έχει και συνέχεια γιατί κανένας δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όταν του φέρονται με τέτοιο τρόπο!
Βέβαια οι "εχθροί" της πανηγυρίζουν που την "έφαγαν" αλλά ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, λένε κάποιοι άλλοι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου