..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Εύβοιας πήραμε την ακόλουθη ενημέρωση :




         
Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΛΥΚΟΦΡΩΝΟΣ 1,34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ.2221081444 ΦΑΞ:2221085029
email: neevia@pasok.gr

ΧΑΛΚΙΔΑ,9 /12 /2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ευρωπαϊκή Ενωση περνά οριακές στιγμές που δεν αφορούν μόνο το νόμισμά της , αλλά πιθανόν  και την ίδια την – έως σήμερα – υπόστασή της.
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από πολυσύνθετες παραμέτρους που την προσδιορίζουν , οι ραγδαίες μεταβολές που συντελούνται στο πολιτικό , οικονομικό και κοινωνικό πεδίο.
Σ’ αυτές τις μεταβολές οφείλουμε να απαντήσουμε με σύγχρονα εργαλεία πολιτικής και κοινωνικής ανάλυσης.
Είναι ίσως αναγκαία και ικανή συνθήκη να διαμορφώσουμε πειστικά το αύριο σε ένα ταραγμένο περιβάλλον.
Οι πολίτες αυτό απαιτούν.
Οι διαπιστώσεις ,η αρεστή προσέγγιση , ο άκρατος λαϊκισμός , η πολιτική καπηλία του «πόνου» , δεν συγκινούν πλέον τους πολίτες και δεν τα λαμβάνουν σοβαρά υποψιν τους .
Είναι προσεγγίσεις για τον πολιτικό «κάλαθο των αχρήστων».
Ηγεμονικές αντιλήψεις, πολιτικές ατολμίες , στρεβλώσεις , αγκυλώσεις , ελλείψεις και παραλήψεις δεκαετιών , αποδοχή όλων των συντεχνιακών – συνδικαλιστικών αιτημάτων , συσσώρευσαν αδιέξοδα που καλείται σήμερα η κοινωνία να «πληρώσει».

Από το ΠΑΣΟΚ απαιτούνται πειστικές απαντήσεις στα νέα αιτούμενα της κοινωνίας,  να ειπωθούν αλήθειες , να προχωρήσουν οι αναγκαίες τομές και διορθώτικές αλλαγές, ώστε οι πολίτες της εργασίας να μην είναι τα «συνήθως ύποπτα» υποζύγια στην κατανομή των βαρών.
Να απαγκιστρωθούμε με ό,τι μας κράτησε αγκιλωμένους στο χθες. Να επαναπροσδιορίσουμε την νέα συζευξη με τις κοινωνικές δυνάμεις , να ιχνιλατήσουμε με ταχύτητα νέους δρόμους έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο αύριο.
Στις δύσκολες στιγμές για την Ευρώπη, τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ απαιτείται συντεταγμένη και οργανωμένη διαμόφωση της εξελικτικής πολιτικής.
Σημερα που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με πρωτόγνωρες προκλήσεις, απαιτείται από όλους (Στελέχη, Μέλη , Φίλους) στάση ευθύνης.
Στο ΠΑΣΟΚ, η ηθική δεοντολογία ήταν και είναι κώδικας προσωπικής και πολιτικής συμπεριφοράς.
Η ηθική δεοντολογία δε συνάδει με προσωπικές επιλογές σε υποτιθέμενα «ωραία ταξίδια» και υποτιθέμενες «σταδιοδρομίες πολιτικής καριέρας».

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου