..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Υποδειγματική η παρέλαση στο δήμο Ερέτριας


   25 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου  Ερέτριας.
Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αμάρυνθο και στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς γιόρταζε η πολιούχος της πόλης.
Αναλυτικότερα, το πρωί τελέσθηκε  επίσημη δοξολογία στον ναό της Ευαγγελίστριας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα,  από εκπροσώπους των σχολείων, των συλλόγων και των σωματείων της περιοχής.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο δήμαρχος και οι κάτοικοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων και τα μάτια όλων βούρκωσαν όταν οι μαθητές απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αμάρυνθο, συμμετείχαν  οι μαθητές από τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των περισσότερων από δύο χιλιάδων κόσμου που τους παρακολούθησε.
Αμέσως μετά την παρέλαση, την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μαθητές οι οποίοι φορώντας παραδοσιακές στολές χόρεψαν χορούς της Νότιας Εύβοιας.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκτός από το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς και Βασίλης Πετράκης, η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Λουλακά - Μπέτσα, ο πρόεδρος της πόλης κ. Βασίλης Γεροντίτης  και σχεδόν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, της Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων.
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ερέτρια. Η δοξολογία τελέσθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου ενώ κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο των πεσόντων από τις αρχές της πόλης και από τους εκπροσώπους των σχολείων, των συλλόγων και των σωματείων της περιοχής. Αμέσως μετά την άψογη παρέλαση των σχολείων όλων των βαθμίδων,  ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Ερέτριας «ΚΩΝ. ΚΑΝΑΡΗΣ».
Στην Ερέτρια  εκπροσώπησαν το Δήμαρχο, στις λαμπρές επετειακές εκδηλώσεις, οι αντιδήμαρχοι  κ. Σοφία Καραμπέτσου και κ. Κωνσταντίνος Γαρέφαλος, ενώ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της πόλης κ. Αθανάσιος Τσολάκος και σχεδόν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ερέτριας.
Επίσης, στις ανάλογες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Μαρτίου στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας παραβρέθηκαν:
- Στο Γυμνό η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, κ. Κατερίνα Λουλακά – Μπέτσα, που εκπροσώπησε το δήμαρχο, ο πρόεδρος της πόλης κ. Νίκος Δαφνής, καθώς και όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
- Στην Σέττα ο πρόεδρος κ Γεώργιος Κοκάλας, ενώ το δήμαρχο εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγίας & Σοφία Καραμπέτσου.
- Στην Άνω Βάθεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Αργύρης και το τοπικό συμβούλιο, ενώ το δήμαρχο εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Παπαγγελή.
- Στην Καλλιθέα ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Πεππές και το τοπικό συμβούλιο, ενώ ο δήμαρχος εκπροσωπήθηκε από το δημοτικό  σύμβουλο  κ. Δημήτρη Σκαρλά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου