..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Φώφη Γεννηματά εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η Φώφη Γεννηματά ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο λόγος; Απλούστατα, φαίνεται ότι είναι το συμπαθέστερο πρόσωπο αυτή τη στιγμή και το όνομά της σημειολογικά παραπέμπει στον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά που υπήρξε ένα από τα πολύ αγαπητά στελέχη του ΠΑΣΟΚ !!!
Και ενώ το κίνημα που δημιούργησε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου φαίνεται ότι έχει κλείσει το κύκλο του τουλάχιστον στη μορφή που το ξέραμε, ο υιός Παπανδρέου και μέχρι πρότινος Πρόεδρος συναντάται με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, όπου παρευρίσκεται ως Πρόεδρος της συνδιάσκεψης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που γίνεται εκεί.
Το ΠΑΣΟΚ κάνει έναν τεράστιο αγώνα δρόμου για να μαζέψει κομμάτια και θρύψαλα προσπαθώντας να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στα συμπαθή του πρόσωπα και ο Γιώργος Παπανδρέου επιδίδεται -ελεύθερος από ευθύνες πλέον - στις αγαπημένες του δραστηριότητες. Σοσιαλιστικές θεωρίες για την ειρήνη και τον αφοπλισμό, μείωση της πείνας στον κόσμο και άλλα πολλά ευχάριστα που τα έμαθε στα βιβλία και δεν μπόρεσε να εφαρμόσει στην πράξη στην ίδια του τη χώρα...
Τα σχόλια δικά σας .... στις εκλογές που έρχονται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου