..............Βγάζει με χιούμορ τα νυχάκια της και γρατζουνίζει ότι την ενοχλεί στην Εύβοια και όχι μόνο !


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Προηγιασμένη Λειτουργία στον Αγιο Νικόλαο Ανω Βάθειας


                                                                                                    15 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε κατανυκτικό κλίμα τέλεσε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος,  την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ναό του Αγίου Νικολάου στην Άνω Βάθεια, παρουσία του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα.
Τον ναό, στο γραφικό χωριό του δήμου Ερέτριας που έχει μόλις 501 μόνιμους κατοίκους, είχαν κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα δεκάδες πιστοί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι και μικρά παιδιά, που ήρθαν όχι μόνο για να Λειτουργηθούν αλλά και για να λάβουν την ευλογία του Μητροπολίτη Χαλκίδος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη σημασία της προσευχής και ιδιαίτερα συγκινημένος διαπίστωσε ότι ο ναός ήταν κατάμεστος.
Χαρακτήρισε τον ναό του Αγίου Νικολάου της Άνω Βάθειας, ως στολίδι της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει απέριττο και ιδιαίτερης αισθητικής διάκοσμο, είναι πάντα καθαρός, φωτισμένος και έχει πνευματικό κέντρο. Μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για το έργο που επιτελούν οι ιερείς πατ. Δημήτριος και πατ. Γεώργιος, ευχαρίστησε δε για την παρουσία του και έδωσε την ευλογία του στον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα.
ο Δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας
 με τον Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομο

Στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν εκτός από δεκάδες κόσμου, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς, Βασίλης Πετράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Παπαγγελή και Δημήτριος Μπαραμπούτης και οι τοπικοί σύμβουλοι Αντώνιος Ζάρας και Νικόλαος Αργύρης (πρόεδρος της Άνω Βάθειας).
 (Σημείωση: Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να αναζητήσετε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου